Permanente make-up

Permanente make-up is het het resultaat van het aanbrengen van wenkbrauwen, eyeliners en lipliners. Met behulp van een heel dun naaldje wordt pigment in de bovenste laag van de huid aangebracht. Bepaalde onderdelen in het gezicht kunnen op deze manier mooi geaccentueerd worden.

Wenkbrauwen bijvoorbeeld, zijn heel bepalend en kenmerkend voor het gezicht en de gezichtsuitdrukking. Heeft men (bijna) geen, of smalle wenkbrauwen, dan kan met de speciale hairstroke-techniek mooie, sprekende wenkbrauwen gecreëerd worden. Door deze techniek toe te passen lijken de wenkbrauwen echte haartjes te hebben.
Uiteraard wordt vooraf samen met u de vorm en de kleur bepaald. Dit moet passen bij de kleur van uw haar en huid.

Ook voor eyeliners zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een eyeliner in de wimperrand, zodat het net lijkt of u vollere wimpers heeft. Uiteraard is een brede eyeliner ook mogelijk en er is keus uit diverse kleuren.

Na het inbrengen van het pigment zal een deel ervan na ongeveer 3 dagen vanzelf worden afgestoten. Omdat de huid niet in één keer al het pigment op kan nemen is een tweede behandeling nodig en soms een derde. Onze pigmenten zijn allemaal goedgekeurd volgens de laatste hygiënenormen.